Arrangementen - In aktie

Bij Rederij Aktievaart is geen aktie te dol. Een zakelijke ontmoeting [vergaderen, teambuilding, presentatie], personeelsuitje, familiereünie, vriendenmeeting of andersoortige bijeenkomst, combineren met een passende activiteit die het doel van de bijeenkomst versterken? Eentje die men zich nog lang zal heugen en waarbij men na afloop zal vragen wanneer er een vervolg komt? Rederij Aktievaart biedt dé manier om contacten met klanten of collega's op een ongedwongen manier te leggen en/of te versterken.

Een arrangement kan bestaan uit een zakelijk treffen aan boord van een zeiltjalk of passagiersschip met aanvullend een activiteit naar keuze. Terwijl u vergadert of uw presentatie houdt glijdt het Friese landschap aan u voorbij. Aansluitend volgt een praamzeiltocht met [of zonder] wedstrijdelement, een enerverende kanotocht door Nationaal Park De Alde Feanen, een partij boerengolf, kaats- of fierljeples. Maar ook een dagje lekker relaxed varen in combinatie met een fiets- of wandeltocht door een natuurgebied onder leiding van een gids of een museumbezoek ter kennismaking met de rijke Friese cultuur. Klik op de verschillende arrangementen voor een serie voorbeelden. De genoemde voorbeelden kunnen uiteraard voor meerdere doelen aangepast worden.

Zeiltjalk Dolce Vita is voorzien van alle moderne audio en visuele apparatuur aan boord met een vaste flatscreen opstelling van 1,5 meter breed. Het regelen van een gastspreker of muzikale begeleiding behoort tot de mogelijkheden.

Aktievaart vertrekt vanaf iedere gewenste locatie in Friesland.

 

Onder het menu Arrangementen zijn diverse voorstellen geplaatst. De arrangementen verschijnen in PDF en zijn eenvoudig af te drukken.