REDERIJ AKTIEVAART

inventieve combinatie
Een verrassend concept van de eigenaren van ‘De Pream’, Aktievaart, op de markt van de businessmeetings en –events. De mogelijkheden van (rondvaart)schepen en Friese zeilpramen benutten voor het aanbieden van een keur aan zakelijke bijeenkomsten, met als meerwaarde Frieslands water- en cultuurrijke ‘lege midden’. Met, anders dan gewoonlijk, het schip als varende basis voor de arrangementen.
de vloot
De 6 schepen tellende vloot van Rederij Aktievaart - 4 authentieke frieske boerepramen, 1 recreatiepraam en een prachtige paviljoentjalk - vormen de basis waaromheen tal van afwisselende arrangementen worden aangeboden. De paviljoentsjalk leent zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten, lunches en diners en zijn voldoende toegerust om uw presentatie, teambuildingssessie, incentive, vergadering, brainstormsessie of andersoortige zakelijke bijeenkomst te laten slagen. De 4 pramen zijn inzetbaar voor (competitieve)zeiltochten of wedstrijden.

varen met meerwaarde
Door actief en ontspannen varen te combineren met een scala aan activiteiten wordt aan uw zakelijk treffen de gewenste meerwaarde te geven. Denk aan een vergadering in combinatie met een museumbezoek en een barbeque. Een teambuildingssessie afgewisseld met een fietstocht, een partij boerengolf, fierljeppen of een kanotocht. Of een dag zeilen met authentieke boerenpramen, mét of zonder wedstrijdelement. Ook voor particuliere arrangementen bent u bij Rederij Aktievaart aan het juiste adres.